Niciodată Singură

Cu siguranţă, fiecare dintre noi am avut un banchet de absolvire.

Pe vremea mea (sună de parcă aş avea 100 de ani; totuşi, vorbesc de o altă perioadă!) se organiza un banchet la absolvirea gimnaziului şi altul înainte de Bacalaureat.

Între timp, tradiţia petrecerilor de gen a fost îmbogăţită cu banchetul de absolvire a ciclului primar. De ce să nu aibă şi copiii de clasa a IV-a un bairam? De ce să nu-şi ia rămas bun de la „doamna” după o masă din care nu lispsesc toate bunătăţile (majoritatea abundând în E-uri) şi dansând pe ritmuri de Coco Jambo?

Mai nou, am aflat că au banchet şi prichindeii care termină grădiniţa! Şi nu orice fel de banchet, ci unul organizat ca la carte, cu pizza şi grătar la iarbă verde!

Mă gândesc la faptul că, într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat, cineva îmi va spune că se organizează petrecere de absovire şi la creşă pentru că, nu-i aşa, lumea se schimbă!

Etichete: edit post
2 Responses
  1. un'A'mic Says:

    De fapt, 'bairamele' astea sunt un motiv de stangere de fonduri, nu, pentru ca 'doamna' sa isi aminteasca de generatiile pe care l-ea crescut atunci cand se uita la plasma de 73 pe care si-a cumparat-o din banii stransi de la copii...


  2. Normal! Se preferă ieşirile la iarbă verde, în afara oraşului, pentru ca restul lumii să nu contabilizeze cheltuielile şi să vadă ce are doamna în sacoşă ori portbagaj când pleacă acasă!


:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu