Niciodată Singură
Este evident că politica nu (mai) interesează pe nimeni.
Am tras această concluzie după ce am observat că, la postările mele refertoare la alegeri, nu s-a înghesuit nimeni să comenteze.
Dar lumea s-a amuzat văzându-mi pisoii.
Mai bine candidau ei, aveau mai mult succes! :))
Etichete: edit post
3 Responses
  1. Claudia Says:

    pf da... nu mi se pare deloc un lucru bun ca oamenii nu mai merg la vot.. adica ne plangem ca nu ne baga nimeni in seama, si cand vine ziua sa ne exprimam si noi punctul de vedere, nu mergem. asa suntem, chiar daca nu se schimba nimic, dar macar stim ca nu am stat degeaba si ca am facut ceva.


  2. CORA Says:

    In sfarsit dau de oameni care au mers la vot! Crezi ca politica nu-i mai intereseaza? Eu cred ca nu-i mai intereseaza de Romania, de ce se intampla cu noi prin Europa. Sau poate nu înţeleg ce e cu Parlamentul European. E un drept să votăm, alegem sau nu să-l exercităm. Dar responsabilitatea civică? Unde e?


  3. @Claudia: Oamenii sunt dezamăgiţi de parlamentarii noştri care, în aproape 20 de ani de aşa-zisă democraţie, n-au făcut mare lucru pentru cei mulţi, iar în ultimul timp sunt tot mai des implicaţi în scandaluri şi procese de corupţie. Probabil, ei cred că, dacă în România n-au schimbat nimic, nu vor schimba nici dacă vor ocupa un loc în Parlamentul European. Absenteismul e o palmă adresată lor, dar nu ştiu dacă vor înţelege şi europenii acest lucru. S-ar putea să vadă doar dezinteresul.

    @Cora: Din experienţa (profesională) pot spune că multă lume nu ştie de ce se organizează alegeri europarlamentare, ce importanţă au, ce înseamnă parlament european etc. Nu ştiu a cui e vina: a noastră, a politicienilor, a Mass-Media? E clar că lipsa de informaţie poate duce şi la lipsa responsabilităţii civice.


:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu