Niciodată Singură

Românul nu e niciodată mulţumit. Cred că s-a născut cârcotaş. Lup moralist. Permanent în căutarea paiului din ochii celuilalt, niciodată conştient de bârna din ochii săi.
Puteam să jur că show-ul Madonnei în România se va lăsa cu critici şi cu cronici nefavorabile. După tot tam-tam-ul creat în jurul concertului de la Bucureşti, nu se putea să fie altfel.
De când a pus piciorul pe pământ românesc, diva a fost vânată în permanenţă şi, până la ora apariţiei sale pe scenă, ridicată în slăvi de toată presa.
Iar după concert, au apărut mizeriile. Că sunetul a fost nu ştiu cum, că a fost praf, că nu au existat toalete şi aşa mai departe.
Oameni buni, pe ce lume trăiţi? Gândiţi sau (doar) vorbiţi? După mintea aia a voastră, ar fi trebuit ca Madonna în persoană să se asigure că aveţi unde să vă uşuraţi sau că veţi inhala cel mai ozonat aer de pe planetă? Că o veţi auzi la standard hi-fi şi în Ferentari? Nu cumva asta era exclusiv treaba organizatorilor? Nu cumva tot ei şi nu artista, au vândut bilete şi în ziua show-ului, ca să-şi scoată investiţia?
Unii spun că, vezi, Doamne, Madonna nu i-a dat pe spate, că nu a pregătit nimic special pentru ro
mâni şi aşa mai departe. Fraţilor, „Sticky & Sweet“ este doar UN SPECTACOL care, pe ORICE scenă a lumii, respectă un tipar creat anume pentru el! Ce trebuia să prezinte în plus pentru valahi? O manea?
S-a spus că a făcut playback şi că vocea ei de rahat a fost ajutată de tot felul de efecte speciale! Aşa, şi? Când va fi şi una din fufele noastre cu pretenţii de cântăreţe în stare nu să facă ceea ce a făcut Madonna, ci să fie ca Madonna, atunci o să mă alătur şi eu gloatei de nemulţumiţi care au dat o căruţă de bani ca să meargă la concertul ei doar ca să aibe cu ce să se laude după!
Fără să fiu fan al cântăreţei, ieri după-amiază am lăsat orice preocupări casnice şi am urmărit cam tot ce au difuzat televiziunile noastre despre prezenţa ei la Bucureşti. Mi-am dat seama că NIMENI nu poate ajunge la nivelul ei doar pentru că a avut baftă sau pentru că a supt acadeaua. Că numai un profesionist putea să dea importanţă tuturor detaliilor care asigură reuşita unui show (pregătire fizică, probe de sunet, repetiţii etc) şi nu hăhăielii de dragul paparazzi-lor sau a câtorva gură-cască din faţa hotelului. N-aveţi grijă, fata e conştientă că are fani! Că nu cântă doar ca să se afle în treabă! E un produs bine promovat, bine vândut şi nu de ieri, de azi, ci de 27 de ani!
Se grăbesc unii s-o numească babă frigidă, dar câte babe din lumea asta nu şi-ar dori să arate ca ea (cu toţi muşchii ăia dizgraţioşi atât de comentaţi în presă)? Să aibă voinţa şi ambiţia ei? Când cei mai mulţi dintre noi ne dăm bătuţi la primul efort care ne-a sleit de puteri?
Ce-i lipseşte Madonnei, la 51 de ani? NIMIC! Are bani, avere, faimă, copii, are bărbaţii pe care şi-i doreşte! De ce n-ar sta cu dânsa-n sus pe o plajă în Hawaii, s-o doară la cozoroc de restul lumii? Răspuns: PENTRU CĂ MAI POATE! Să fii de aproape trei decenii în topuri şi să te asculte nu numai moşnegii, ci şi cei de 16 ani, e o calitate! Să fii aceeaşi, dar întotdeauna alta, e un merit! Câţi dintre artiştii noştri au atins nivelul ei (în contextul şi condiţiile din România)? Şi atunci, de ce ne trezim vorbind? Doar de dragul de a ne auzi?
Ştiu că mă vor înjura mulţi pentru această postare. Dar îmi asum responsabilitatea cuvintelor mele: Madonna este The Queen Of Pop!
Foto: evz.ro

Later edit (h 6.32 p.m.): Foarte bune articolele lui Cristi Brancu, pe această temă.
Etichete: edit post
2 Responses
  1. Anonim Says:

    Corect, nu-i lipseste nimic. A muncit pentru ceea ce are si ceea ce este. Insa pe mine nu ma misca, absolut deloc.


  2. Nici nu trebuie :)
    Eu doar i-am recunoscut nişte calităţi. Sunt convinsă că fata a făcut un show ca la carte, postările de pe You Tube o dovedesc. Organizarea a lăsat de dorit. Nu e ea vinovată. Madonna a făcut ce ştia mai bine: să cânte (mă rog, e un fel de a spune :)) ). Restul...


:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu