Niciodată Singură
Am aşteptat aproape toată vara ca instanţa din oraşul meu să-şi reia activitatea în prima zi a lunii septembrie. În urmă cu câteva minute, am aflat că şi magistraţii noştri vor participa la protestul celorlaţi colegi din ţară şi nu vor intra în şedinţă decât pentru cauzele cu arestaţii şi cele care se referă la plasamente ale copiilor. Mai mult, de mâine şi personalul auxiliar va refuza orice activitate cu publicul. De abia aştept să văd cum vor reacţiona, la prima oră, cei care au procese pe rol, pentru că pot să jur că vor fi mulţi cei din localităţile arondate care vor bate drumul până la instanţă!
Asta n-ar fi nimic, dar aflu tot din presa online că protestul din justiţie ar putea boicota alegerile prezidenţiale, pentru că judecătorii vor refuza să facă parte din componenţa birourilor electorale şi să soluţioneze contestaţiile!
Vaaai, ce frumos! Nu-i aşa?
Şi asta nu-i nimic! Aud că şi cadrele didactice se pregătesc să boicoteze începerea noului an de învăţământ şi să-şi ia „celebrul“ concediu fără plată de 10 zile impus de guvernanţii care cred că, astfel, vor scoate un picior al ţării din criză!
Semne „bune“ toamna are!
Etichete: edit post
2 Responses
  1. un'A'mic Says:

    M-am obisnuit ca fiecare toamna sa inceapa cu proteste. Fiecare an scolar sa inceapa cu proteste. Fiecare examen sa fie amenintat de protestatari. Fiecare alegeri, fiecare chestia care ar trebui sa ne faca viata mai buna, sub amenintarea grevelor. N-am auzit pe nimeni sa spuna ceva de greve la inceputul a ceva de rau. NU mai bagam oamenii la puscarie, ca facem greva. Sau: nu mai importam nimic si facem greva. NUMAI la inceputul a ceva bun, care ar putea sa ne AJUTE, atunci facem greva.:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu